Website over sport

Sport

De 3 belangrijkste redenen om te kiezen voor een sportschool

Sportscholen, bestaan die nog joh? Zeker weten. Maar wist je ook dat ze vaak worden omgedoopt tot sportcentra of Wellness & fitness? Dit kom omdat de vraag naar kwalitatieve sportscholen groter is geworden dan de vraag naar de goedkopere. Hoe komt dit? De meeste mensen worden lid van een sportschool vanwege goede voornemens. En veelal slagen ze simpelweg niet. Hoe komt dit? De echte drive ontbreekt maar ook het plezier en de veelzijdigheid! En juist dat stukje plezier, uitdaging en veelzijdigheid krijg je wel bij een Wellness & fitness. We vertellen je graag welke sportschool jou dit wel gaat bieden.

Diversiteit & aanbod

Diversiteit is enorm belangrijk voor jouw motivatie. Een strak schema is ook erg handig maar jij wilt jezelf natuurlijk ook opnieuw uitdagen met nieuwe oefeningen of sporten. Eén van de redenen waarom mensen snel afhaken is dat ze fitness zelf te saai vinden. Zeker als ze dit alleen uitvoeren. Daarom is het zo leuk als je verschillende groepslessen als crossfit of boksen kan volgen. Dit zorgt ervoor dat je naast krachtoefeningen ook conditie kan opbouwen. Dus ben je geen fan van een loopband? Probeer dan eens zo’n toffe groepsles en zweet je rot.

Wellness

Meer dan alleen sporten! Wil je ook lekker relaxen na een zware work-out? Dan kunnen we je het zwembad of de sauna zeker aanbevelen. Kom weer helemaal tot rust. Ga eerst nog lekker uitzweten in de sauna om vervolgens het zwembad in te springen.

Openingstijden

Ben je op zoek naar een sportschool met prettige openingstijden? Ook dan zit je bij Palestra aan het juiste adres. Vroeg open en laat dicht, ideaal!

Gratis proefles?

Wil je een gratis proefles om erachter te komen of sportschool Palestra Dokkum wat voor jou is? Meld je dan vandaag nog aan en ga die uitdaging aan. We weten zeker dat je niet zal afhaken.