Website over sport

Sport

De beste personal coach Rotterdam

personal coach Rotterdam

Een personal coach Rotterdam helpt jou met aan je gezondheid te werken. Een personal coach heeft de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van jouw wensen en conditie. Ieder mens is verschillend, dus ieder bewegingsplan zal ook anders zijn. Een personal coach werkt een langere tijd met jou een een gezondere leefstijl. Het is jouw eigen motivator, inspirator, coach, vertrouwenspersoon, begeleider en sportmaatje en geeft jou advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. Bij db sport hebben ze al 7 jaar ervaring in het geven van personal training.

Redenen

Redenen dat je een personal coach Rotterdam wilt kan zijn omdat je wilt afvallen. Ze helpen jou naar het streven van jouw doel op een leuke manier. Ook een bruggenloop kan een reden zijn, je kunt zo nieuwe afstanden bereiken. Conditie is ook een belangrijke keus, je krijgt zo ook meer energie in het dagelijkse leven. Veel mensen gaan ook boksen voor een betere conditie. Zelfvertrouwen is ook iets wat je krijgt van het sporten, de personal trainer helpt jou de wereld aan te kunnen. Een grote spiermassa kun je ook creëren.

personal coach Rotterdam

De beloftes van …

Je zit niet aan je abonnement vast, je kunt per keer betalen en als het niet bevalt is er dus geen opzegtermijn. Als je weinig tijd hebt hebben ze ook veel oplossingen. Er zijn ook training van 30 minuten, wie heeft er nou geen 30 minuten? Ze zijn erg flexibel of je nou in de ochtend of avond wilt alles is mogelijk.  Ook zullen ze altijd voor je klaar staan.