Website over sport

Uncategorized

Fysiotherapie Leidschenveen

Den haag, 5 juni 2019
AHC (Active Health Center) Leidschenveen
Behandeling

Als je hebt gesport of hebt gelopen dan kan je last krijgen van pijnklachten. Dit is erg vervelend en je wil er dan ook snel aan geholpen worden. Als je woont in Leidschenveen en omgeving dan kan je hiervoor terecht bij het Active Health Center (AHC) in Leidschenveen. Naast fitness heb je hier ook een fysiopraktijk in het gebouw zitten. Je hebt hier meerdere specialisaties onder één dak, zodat je voor alle klachten terecht kan en een geschikte behandeling krijgt. Zo vind je hier medische fitness, dry-needling, hydrotherapie en manuele therapie. Daarnaast is het ook mogelijk om in gesprek te gaan met een voedingsconsulent over je voeding. Zo kan je voor alle problemen dus terecht bij AHC Leidschenveen.

4-stappen plan

Als je langskomt met een pijnklacht dan neemt AHC Leidschenveen dit altijd serieus. Daarom volgt als eerste een diagnose om te bepalen om wat voor pijnklacht het gaat, hoe lang deze klacht duurt en hoe het verholpen kan worden. Met een videoanalyse en de ervaring van de fysiotherapeut wordt dit bepaald. Als je langere tijd last hebt van pijnklachten dan kijkt de fysiotherapeut naar de gewrichten en spieren in aangrenzende regio’s en worden deze, waar nodig, behandeld. In de derde stap train je de belastbaarheid van de spieren waar je last van hebt om ze weer te kunnen bewegen als voorheen. In de laatste stap kijkt de fysiotherapeut naar de activiteiten in het dagelijkse leven en de belasting hiervan op het lichaam. Daarna volgt een specifiek programma die hierbij aansluit. Je werkt samen met fitness instructeurs om volledig te herstellen.

Spoed

Maak eenvoudig een afspraak voor fysiotherapie Leidschenveen via de website. Vul alle benodigde gegevens in en AHC Leidschenveen neemt binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Zo ben je dus snel een afspraak en ben je hopelijk snel van je pijnklachten af. Voor spoed kan je 24 uur per dag terecht bij het centrum en heb je geen verwijzing van de arts nodig om langs te komen.