Website over sport

Uncategorized

Korting in de nike store

Nike wordt steeds populairder. Dit blijkt ook uit de statistieken. Nike, Adidas en Puma zijn de drie grootste sportmerken van de werken. Waar de Adidas Groep in 2018 21,92 miljard euro omzet haalden, haalde Nike maarliefst 31,35 miljard euro. Puma bungelt onderaan met ‘slechts’ 4,65 miljard euro omzet. Dit zijn enorme bedragen. Alle drie de merken hebben het voor elkaar gekregen om consumenten te laten betalen voor het merk. De intrinsieke waarde van het verkochte product ligt namelijk een stuk lager. Dit heeft alles te maken met marketing en jaren van investering. Het is dan niet gek dat mensen op zoek zijn naar kortingen voor de Nike store, Adidas store of Puma store. Met kortingen kan je het aankoopbedrag dichter bij de intrinsieke waarde van het product halen. Dit is voor veel mensen een opgave, omdat je alle winkels en webwinkels moet afstruinen naar de beste korting. 

Wat nou als er 1 platform is waar alle kortingen gebundeld zijn. E-kortingscode bundelt alle kortingen van de nike store op 1 pagina. Enorm handig wanneer je weer nieuwe kicksen voor het aankomende seizoen moet aanschaffen. Hetzelfde geldt overigens voor Adidas en Puma. Maar aangezien Nike de grootste blijkt te zijn wordt deze in dit artikel gegeven. Wellicht dat we in een ander artikel ook aandacht geven aan Adidas en Puma. 

Geïnteresseerd in nog meer voetbal gerelateerde kortingen? Laat het weten in de comments. 
Vitesse home gunt zijn lezers kortingen op voetbal gerelateerde producten en brengt daarom deze kortingen onder de aandacht.