Website over sport

sport benodigdheden

Een stevige grip voor een goede swing

grip

Wanneer jij een fanatieke golfer bent, weet je dat een goede grip van uiterst belang kan zijn. Dit is het stuk waar jij een golfclub aan vast houdt. Deze kan uit verschillende materialen bestaan, zoals:

  • leer
  • synnthetisch
  • rubber

Natuurlijk is niet alleen het materiaal belangrijk, ook kan je een keuze maken uit verschillende diktes. Iedereen heeft namelijk een ander formaat handen.  Zo zie je maar dat er voor iedereen wel een goede golfclub te koop is.  zelf ben ik nog maar een beginneling, maar ik heb voor deze sport wel de juiste winkel gevonden.  grip

Voor een goede grip ga je naar de winkel van Meteor Golf

De allereerste keer toen ik naar de winkel  Meteor Golf ben gegaan, heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat heb je hier een geweldige keuze aan spullen om te golfen. Er is hier zelf een afslagplaats gemaakt. Op deze manier kan je jouw golfclubs uitproberen en eventueel kunnen dan de clubs goed afgesteld worden. Omdat ik op zoek was naar een golfclub met een zeer stevige grip, ben ik naar deze winkel gegaan. Door middel van een Flightscope Trackman 4 swinganalyse, kunnen zij hier jouw swing in kaart brengen. Hierdoor kunnen zij jou de juiste spullen adviseren.