Website over sport

Sport

Leuke trainingen bij Smart Personal training

Bij Smart Personal training hebben ze hele leuke trainingen aangepast op uw doelen en wensen. Ze maken hun training op basis van uw wensen en doelen. Hierdoor krijgt u altijd de training die u wilt en leuk vindt. Naast de leuke en goede trainingen die ze verzorgen, geven ze ook voedingsadvies. Ook geven ze leuke groepslessen voor iedereen die dat wilt. Het voordeel van groepslessen is, dat u elkaar motiveert. Naast dat je elkaar motiveert bouwt u ook een band op met u mede sporters. Iedere 6 weken heeft u een meetdag. Op deze dag gaan ze uw voortgangen meten. Ze meten dan uw spiermassa, vetpercentage, kracht en uithoudingsvermogen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u heeft bereikt. 

personal-trainers

Zeer tevreden over de trainingen van Smart Personal training

Ik ben zeer te spreken over de personal trainingen van Smart Personal training. Ik vind het zelf fijn om 1 op 1 te trainen met mijzelf en de personal trainer. Ik vind dit fijn, omdat de personal trainer alle tijd voor mijn heeft. Ik train nu al een jaar bij Smart Personal training. Ik ben veel veranderd. Ik ben nu veel gespierder en ik ben erg blij met hoe ik eruit zie. Ik heb mijn droomlichaam weten te verwezenlijken. Ik wilde altijd een atletisch lichaam. Ik zou Smart Personal training zeker aanraden aan iedereen die een goede training wilt hebben.

Meer weten over de trainingen van Smart Personal training

U kunt meer informatie vinden op de website van Smart Personal training.