Website over sport

sport benodigdheden

GoPro HERO5, een revolutionaire actiecamera

GoPro HERO5 maakt het waar. Camerafanaten waren al overdonderd door de HERO4 Silver en Black editie, maar de nieuwste actioncam is niet minder dan een revolutie op het gebied van beeldkwaliteit. Nu kan je speciale momenten in de meest extreme situaties nog beter vastleggen. Scherper en van hogere kwaliteit, de veelbelovende geruchten die de ronde deden blijken dus niet gelogen te zijn. De HERO5 is voor alle liefhebbers van GoPro een droom die uitkomt.

 

Eindeloos plezier

De nieuwste actiecamera van GoPro is gemaakt voor de avontuurlijke sporter, de man of vrouw die tot het uiterste gaat en dit graag op beeld terug wil zien. Niet als een vage veeg, maar kraakhelder en in het juiste perspectief. Of je nu diep onderwater bent of met een parachute uit een vliegtuig springt, dat wil je toch nog een keer opnieuw beleven? En juist dat is beter te doen dan ooit met de HERO5. De perfecte videokwaliteit en ongekend hoge resolutie garanderen oneindig plezier.

 

Beelden van het allerhoogste niveau

Je kan het zo gek niet bedenken of de GoPro HERO5 legt het vast. Daar zorgt de hoge frame-rate wel voor. Opnames in slow motion of een foto van een waanzinnige surfsprong op hoge snelheid, het kan allemaal dankzij 30 frames per seconde en 12 megapixels. De nieuwste camera van GoPro overtreft met een ultramoderne processor, een A10 chip en nog veel hogere resoluties dan de vorige edities alle verwachtingen. De lat ligt weer een stuk hoger. Druk ook eens de ontspanknop in en maak een hele fotoreeks. Het resultaat zal je verbazen. Topniveau verzekerd.

 

Langer filmen, vlugger uploaden

Een revolutionaire actioncam moet natuurlijk wel gebruiksvriendelijk zijn. Dat verlangt de rechtgeaarde fan van GoPro nou eenmaal en daarom is de HERO5 dus nog kleiner en nog lichter. Alleen zo maak je de meest professionele foto’s en video-opnames onder de meest zware en lastige omstandigheden. Langer filmen met een sterkere batterij en automatisch en vlugger uploaden, dat is wat deze nieuwe actiecamera garandeert. En watersporters, vergeet ook niet dat je voortaan tot op 60 meter diepte kan filmen.

 

Relatief voordelig

Nou is het niet vreemd dat er een prijskaartje hangt aan zoveel efficiënte verbeteringen. Je zal de portemonnee daarom wel moeten trekken wil je gaan genieten van de HERO5, maar toch biedt GoPro relatief genomen een alleszins redelijke prijs. De verbluffende beeldkwaliteit in combinatie met het kleine, gebruiksvriendelijke formaat is uniek.